Đeljošaj: Albanska alternativa protiv rušenja Abazovićeve Vlade
Đeljošaj

Đeljošaj: Albanska alternativa protiv rušenja Abazovićeve Vlade

Albanska alternativa, kao dio Albanske liste, protiv je rušenja Vlade Dritana Abazovića koju smo podržali i u koju učestvujemo, poručio je lider Albanske alternative i predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

Iako na sjednici Vlade nijesu podržali prijedlog Temeljnog ugovora Crne Gore sa SPC u sadržini koji je usvojen, ipak smatraju da je nelogično rušiti Vladu baš zbog tog dokumenta u sadejstvu sa, kako je rekao Đeljošaj, najvećim podržavaocima tog istog ugovora.

"To je, po meni neracionalno i štetno za državu Crnu Goru. Volio bih da me vrijeme demantuje što sam pogriješio", naveo je Đeljošaj na Fejsbuku.

Ističe da je za principijelan stav, pa po cijenu ostanka u manjini.

"Svakako, iako imamo dvije inicijative i veliki broj poslanika koji žele da ruše Vladu, ovom prilikom nijesam da se bira put tek da se priklonimo većini (većinama!), već sam za principijelan stav, pa marak ostali u manjini", poručio je Đeljošaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.