Dodik sletio na Sveti Stefan, nije poznato sa kim se sastaje

Dodik sletio na Sveti Stefan, nije poznato sa kim se sastaje

Milorad Dodik je danas, nešto prije 13 sati, sletio helikopterom na Sveti Stefan.

Prema pouzdanim informacijama do kojih je M portal došao, helikopter sa Dodikom je sletio na platformu u blizini Svetog Stefana, koja nije predviđena za takve stvari i za koju nije mogla biti dobijena dozvola za slijetanje.

Najvjerovatnije sa iste pozicije, Dodik će danas oko 16 sati napustiti Crnu Goru.

Nije poznato sa kim se Dodik danas sastaje na Svetom Stefanu, a premijer Dritan Abazović je rekao da je njegov dolazak uredno najavljen državnim organima Crne Gore i da je riječ o privatnoj posjeti.

On je kazao da ne zna sa kim se Dodik sastaje, te da ga to ne interesuje.

"Najavili su se regularno. Svako je dobrodošao u Crnu Goru", dodao je Abazović.

Dodika obezbjeđuju pripadnici crnogorske policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.