Policija u Bijelom Polju pronašla marihuanu i uhapsila jednu osobu
Ilustracija

Policija u Bijelom Polju pronašla marihuanu i uhapsila jednu osobu

Policijski službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje su, postupajući po operativnim saznanjima, a u cilju suzbijanja takozvane ulične prodaje narkotika, u ulici Voja Lješnjaka, zaustavili vozilo kojim je upravljao D.V. (42) iz Mojkovca.

"Kontrolom D.V. pronađeno je pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana, ukupne težine 32,1 gram", saopšteno je iz UP-a.

D.V. je kako se navodi u saopštenju lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

U prethodnom periodu bjelopoljska policija podnijela je sedam prekršajnih prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, protiv A.P., D.Đ., D.G. i D.Đ. iz Republike Srbije, te protiv D.D. i S.M. iz Mojkovca i A.B. iz Bijelog Polja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.