Milatović: Jedini izlazak iz krize je da Skupština izglasa nepovjerenje ovoj lakrdiji od Vlade

Milatović: Jedini izlazak iz krize je da Skupština izglasa nepovjerenje ovoj lakrdiji od Vlade

Bivši ministar ekonomskog razvoja i jedan od osnivača pokreta "Evropa sad" Jakov Milatović smatra da je jedini način da se izađe iz krize u kojoj se trenutno nalazimo da Skupština u petak izglasa nepovjerenje "lakrdiji od Vlade" i vrati mandat građanima.

"Svi se sjećamo kada je “relaksirani” potpredsjednik - neispunjenih dječačkih snova - govorio da obara 42. Vladu kako bi nova - njegova i DPS-ova “otključala” vrata za postavljenja u pravosudju. Osam mjeseci nakon ove šarene laže umjesto kadrova na pravosudnim funkcijama - dobili smo partijska namještenja visoko nekompetentnih i istrošenih kadrova u svim oblastima državne uprave. Dobili smo sezonu ispod svih očekivanja, zaustavljanje EU integracija, neustavno odlaganje lokalnih izbora, politički inženjering za “spašavanje redova Ivana”, političarenje i nedostatak vizije", tvrdi Milatović.

Jednom riječju, kako dodaje, dobili smo zaustavljanje demokratskog i ekonomskog razvoja zemlje.

"Jedini način da zemlja izadje iz ove duboke političke krize je da Skupština u petak izglasa nepovjerenje ovoj lakrdiji od Vlade - a da se odmah nakon toga raspišu vanredni parlamentarni izbori - i vrati mandat za odlučivanje - gradjanima - onako kako je jedino fer u ovom trenutku - bez bilo kakvih daljih političkih trgovina", naveo je Milatović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.