DPS zadovoljan što je Zeta dobila status opštine: Ideju smo mi iznjedrili

Istorijski trenutak

DPS zadovoljan što je Zeta dobila status opštine: Ideju smo mi iznjedrili

Iz Demokratske partije socijalista (DPS) kažu da je istorijski trenutak za Zetu što je dobila status samostalne opštine, što je, kako navode, motiv više da nastave put sveukupnog razvoja i napretka ove opštine.

"Svjedočimo istorijskom trenutku u kojem je Zeta dobila status opštine, čime je ujedno i završen godinama ranije otpočet proces decentralizacije, za koji vjerujemo da predstavlja iskorak ka povećanju životnog standarda. Svjesni smo da, kao i sva druga pitanja krucijalna za progres, koja su na samom početku nailazila na otpor dijela javnosti, i ovo pitanje mora proći kroz fazu koja će sve građanke i građane Zete dovesti spoznaji da je, na zadovoljstvo svih nas, donešena ispravna odluka", navode u partiji Mila Đukanovića.

Prema njihovim riječima, jasno je da su oni glasnogovornici koji se istoj protive, te u ime teze spasa za Zetu postaju dio političke priče DF-a i njegovih satelita, zarad jeftinih političkih poena, isti oni koji govore "ne" diobi imovine, novim ekonomskim resursima, kadrovskom, administrativnom i finansijskom osnaživanju i svemu onome dobrom što pripada novoformiranoj opštini.

"U krajnjem, DPS, kao neko ko je iznjedrio i iznio ideju osamostaljivanja našeg kraja, će nastaviti da bude kreator pozitivnog smjera u kom će se kretati Zeta i predvodnik na putu njenog sveukupnog razvoja i napretka", zaključuju u saopštenju. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.