Zirojević: Abazović je konačno pomirio Crnu Goru

"Pade Dritan kao da ga ni bilo nije"

Zirojević: Abazović je konačno pomirio Crnu Goru

"Izdajnik Abazović je konačno uspio da pomiri Crnu Goru! Nakon što je ostvario svoj dječački san i pošao na Formulu 1, Dritan Abazović je, po svemu sudeći, ispunio još jedan san - ujedinio je i pomirio Crnu Goru", naveo je portparol SD-a Nikola Zirojević.

„I to kako je pomirio i ujedinio - na današnji dan je 68 od ukupno 81 poslanika jedinstven u stavu da je Abazoviću istekao rok trajanja i da mu je mjesto na smetlištu crnogorske politike“, kazao je Zirojević.

Dodaje da među tim poslanicima ima i Crnogoraca, i Srba, Bošnjaka, Muslimana, Albanaca, Hrvata…

„Svi okupljeni oko jednog cilja-da sruše najgoru Vladu u Crnoj Gori od onih okupacionih do danas. Zato ne treba imati šesto čulo niti sposobnost predviđanja budućnosti da bismo prognozirali - pade Dritan kao da ga ni bilo nije. Mi ćemo ga možda i zaboraviti, ali tužilac ne smije“, poručio je Zirojević.

 

Izdajnik Abazović je konačno uspio da pomiri Crnu Goru!

Nakon što je ostvario svoj dječački san i pošao na Formulu 1, Dritan Abazović je, po svemu sudeći, ispunio još jedan san - ujedinio je i pomirio Crnu Goru.

— Nikola Zirojevic (@ZirojevicNikola) August 17, 2022

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.