Bez blokade saobraćaja u Zeti danas, mještani odlučuju o daljim potezima
Sa jučerašnje blokade

Bez blokade saobraćaja u Zeti danas, mještani odlučuju o daljim potezima

Saobraćaj u Zeti danas neće biti blokiran, a odbor ”Za spas Zete” će u narednim danima odlučiti o daljim koracima, nakon što je Skupština sinoć donijela odluku da Zeta bude opština, ali ne u granicima koje članovi Odbora traže.

Bojan Popović iz odbora ”Za spas Zete” kazao je za TVCG saopštio je da danas neće biti blokade, sinoć je, dodaje, završeno sa tim. Građani nijesu zadovoljni jer, kako poručuje, njihovi zahtjevi nisu uvaženi.

Ipak poručuju da njihova borba nije završena, u narednim danima odlučiće u daljim koracima.

Draško Boljević iz odbora “Za spas Zete” navodi da niko nije protiv samostalne opštine Zeta.

“Ovdje se dovodi u pitanje teritorija koju će Zeta imati”, kazao je Boljević.

On je zahvalio poslanicima koji su im sinoć dali podršku.

“Buduće aktivnosti će biti definisani unutar svih seoskih naselja unutar Zete”, naveo je Boljević i dodao da im nije cilj da u sred sezone prave blokade.

“Sve će zavisitii od dalje političke volje”, poručio je Boljević.

RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.