Udes u Radanovićima: Izgubio kontrolu nad vozilom, pa udario u četiri auta

Udes u Radanovićima: Izgubio kontrolu nad vozilom, pa udario u četiri auta

U udesu koji se danas oko 15 i 30 sati dogodio na magistralnom putu Budva - Tivat, u mjestu Radanovići, laške je povrijeđen vozač automobila marke "Golf polo" kotorskih registarskih tablica, a njegove dvije saputnice srećom su prošle bez povreda.

On je, kako nam je saopšteno iz kotorske policije, nakon udesa vozilom Hitne pomoći transportovan u Specijalnu bolnicu “Vaso Ćuković” u Risnu gdje je hospitalizovan radi daljeg liječenja.

Do udesa je došlo kada je vozač “Golfa” koji se kretao iz pravca Tivta ka Budvi, usljed, za sada neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad upravljačem, prešao na suprotnu kolovoznu traku udarivši u tri automobila koji su dolazili iz suprotnog smjera, a zatim se odbio o njih, vratio u svoju traku i udario u automobil parkiran na proširenju kod tamošnjeg restorana “Bokeljska kužina”.

Vozaču, kojem je, saznajemo, u trenutku udesa bilo pozlilo, odmah su u pomoć pritekli mještani Grblja. Na ostalim automobilima je pričinjena znatna materijalna šteta. Uviđaj na licu mjesta obavili su službenici Odjeljenja bezbjednosti Kotor.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.