Klub poslanika DPS: Zbog pijeteta prema žrtvama nezapamćene tragedije na Cetinju, nećemo uzimati učešće u raspravi na sjednici
Demokratska partija socijalista

Klub poslanika DPS: Zbog pijeteta prema žrtvama nezapamćene tragedije na Cetinju, nećemo uzimati učešće u raspravi na sjednici

Klub poslanika Demokratske partije socijalista obacijestio je javnost da zbog pijeteta prema žrtvama tragedije na Cetinju, neće uzimati učešće u raspravi na današnjoj sjednici Skupštine.

"Naime, po svakoj tački dnevnog reda govoriće po jedan predstavnik Kluba kako bi saopštio politički stav ali nakon toga nećemo raspravljati po navedenim tačkama kako bi izbjegli polemiku i na taj način dali doprinos u prevazilaženju ovog jako teškog momenta i za Prijestonicu i za Crnu Goru", kazali su iz DPS-a.

Dodaju da vjeruju da ovo nisu dani kada je potrebno ulaziti u političke rasprave i podizati tenzije, već je potrebno da kao predstavnici građana pokažu odgovornost i daju doprinos smirivanju strasti u društvu, prije svega kroz odgovornost za javnu riječ u Skupštini Crne Gore.

"Pozivamo i ostale klubove poslanika da odmjerenim ponašanjem zajednički pošaljemo poruku da je društvu potrebno više razumijevanja, tolerancije i dijaloga, kako se više nikada ništa slično ne bi ponovilo", zaključili su iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.