Nikolić: Abazović pokušava “političkim mehanizmom“ Andrije Mandića da ostane u premijerskoj fotelji, mnogo je...

Nikolić: Abazović pokušava “političkim mehanizmom“ Andrije Mandića da ostane u premijerskoj fotelji, mnogo je...

Dritan Abazović, kojeg je upravo Milo Đukanović predložio za mandatara, a DPSCG mu sa 29 glasova od 46 koliko je glasalo za njegovu vladu omogućila da bude premijer, sad se plaši da se “politički mehanizam” vrati u ruke tog istog Đukanovića, objavio je portparol DPSa Miloš Nikolić na Twiteru.

"Upravo taj “mehanizam” mu je omogućio da bude premijer, kako bi se CrnaGora vratila na put evropskih integracija, gdje je bila za vrijeme vlasti DPSCG, ali je premijer sa tog puta namjerno skrenuo, i izazvao podizanje tenzija u crnogorskom društvu. Sada, očito, Abazović pokušava “političkim mehanizmom“ Andrije Mandića, koji se „napaja“ u Rusiji i Srbiji, da ostane u premijerskoj fotelji? Mnogo je, čak i od malog Napoleona", napisao je Nikolić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.