Terzić: Blago poboljšanje stanja životno ugroženog pacijenta, ostali stabilno
Ilustracija

Terzić: Blago poboljšanje stanja životno ugroženog pacijenta, ostali stabilno

Jedan od tri pacijenta koji se liječe u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) posljedica ranjavanja u stravičnoj pucnjavi na Cetinju i dalje je životno ugrožen, ali sa blagim poboljšanjem zdravstvenog stanja, kazao je u Jutarnjem programu TVCG dr Zoran Terzić.

"Zdravstveno stanje pacijenta koji je bio sa teškim povredama glave, i koji je bio životno ugrožen, i dalje je životno ugrožen, ali jutros sa blagim poboljšanjem njegovog zdravstvenog stanja. Drugi pacijent je sa povredom jetre i organa trbušne duplje, i on je stabilnom stanju. Treći pacijent sa povredom glave, vrata i desne nadlaktice je, takođe, u stabilnom stanju", rekao je Terzić.

Ranije jutros za TVCG je saopšteno kako su pacijenti povrijeđeni u pucnjavi na Cetinju, koji se nalaze na liječenju u Opštoj bolnici Danilo I, stabilnog opšteg zdravstvenog stanja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.