Psihološko – psihijatrijska podrška porodicama nastradalih u nezapamćenoj tragediji na Cetinju jednom sedmično

Psihološko – psihijatrijska podrška porodicama nastradalih u nezapamćenoj tragediji na Cetinju jednom sedmično

JZU Dom zdravlja Cetinje u saradnji sa Prijestonicom Cetinje i Ministarstvom zdravlja Crne Gore organizuje psihološko – psihijatrijsku podršku porodicama nastradalih u nezapamćenoj tragediji koja je zadesila Cetinje 12. avgusta ove godine. Podrška će se pružati jednom sedmično u okviru jedinice za mentalno zdravlje.

Stručni tim koji je zadužen za pruđanje psihološko – psihijatrijeske podrške sačinjavaju dr Ana Đuranović specijalista psihijatar, dr Aleksandra Ražnatović specijalista psihijatar, Marija Perišić diplomirani psiholog i medicinska sestra Ljiljana Kapisoda.

Terimini za stručnu podršku se zakazuju bez uputa izabranog ljekara pozivom zainteresovanog lica na broj telefona 067/269-735 svakog radnog dana od 07-14 časova, a pored zakazanog termina jedinica za metalno zdravlje otvorena je svakog radnog dana od 07-14 časova - saopšteno je.

Porodice nastradalih pretrpjele su ogroman gubitak i njihov bol će biti trajan i neizbrisiv, ali im mi možemo pružiti stručnu podršku koja može biti od velike pomoći u ovoj situaciji. Zato ovim putem pozivamo sve da kontaktiraju JZU Dom zdravlja i iskoriste ponuženu stručnu podršku - poručuju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.