SD Nišić: Zapanjeni smo gestom bivšeg ambasadora Srbije u Crnoj Gori

SD Nišić: Zapanjeni smo gestom bivšeg ambasadora Srbije u Crnoj Gori

Zapanjeni smo gestom bivšeg ambasadora Srbije u Crnoj Gori Vladimira Božovića, koji je tragični događaj koji je pogodio ne samo Cetinje, nego i Crnu Goru, pokušao da iskoristi da još jednom ponizi našu državu, saopštila je direktorica Socijaldemokrata (SD) Irma Nišić.

"U danima neopisive tuge za našu državu, nedopustiv je odnos ovog čovjeka prema državi koja mu je ukazala gostoprimstvo, kao što je nedopustiv odnos zvanične Srbije prema Crnoj Gori i kada su u pitanju tragični događaji", kazala je Nišić.

Takvim gestom, kako je rekla, "Božović je samo još jednom pokazao zašto je nedostojan gostoprimstva Crne Gore i pozicije koju je obavljao". 

"Od nadležnog Ministarstva vanjskih poslova očekujemo da, u skladu sa mogućnostima i praksom, iskoriste sva sredstva koja su im na raspolaganju kako se ovakav diplomatski skandal ne bi ponovio. Takođe, pozivamo i Ministarstvo unutrašnjih poslova, da zabrani Božoviću ulazak u Crnu Goru, ne bi li se zaustavio u svojim daljim lošim namjerama prema državi iz koje potiče", istakla je ona.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.