Borilović  otišao u crkvu i pomolio se, vratio se u kuću pa započeo krvavi pir

Borilović otišao u crkvu i pomolio se, vratio se u kuću pa započeo krvavi pir

Cetinjanin ,Vuk Borilović (34) koji je u petak počinio najveći zločin u novijoj istoriji Crne Gore u kom je stradalo i dvoje dece, pre masakra posetio jednu svetinju, saznaje Kurir

Cetinjanin Vuk Borilović (34) zvani Vučko koji je u petak ubio 10 ljudi, među kojima i dvoje dece, i ranio šest osoba, pre počinjenog stravičnog zločina otišao je u crkvu i pomolio se Bogu, saznaje Kurir!

Borilović se potom vratio u porodičnu kuću u cetinjsko naselje Medovina i počinio krvavi pir.

Odneli kamere

- Borilović je pre nego što je pobio nevine ljude, i djecu među njima, otišao u crkvu i pomolio se Bogu. Uzeo je pušku i krenuo da ubija, na kraju je zaustavljen nakon pucnajve u kojoj su učestvovali policajci i meštanin Nenad Kaluđerović - kaže za Kurir naš izvor.

Njegova porodica je prema priči mještana, jedna od najstarijih i najuglednijih na Cetinju.

- Borilovići godinama idu redovno u crkvu, a uoči svakog Božića iznose badanjak ispred manastira. I Vuk je redovno učestvovao u ovim ceremonijama. Gdje će mu duša, kakvo je to zlo ušlo u njega, zašto je pobio svoje komšije i dvoje djece - pričaju očajni Cetinjani.

Oni dodaju da je kuća Borilovića pokrivena kamerama i da bi to moglo da donekle riješi misteriju šta je navelo ubicu da počini masakr.

- Vuk u porodičnoj kući imao video-nadzor, kako unutra, tako i spolja. Celo dvorište pokriveno je kamerama koje su policajci odnijeli nakon zločina. Trebalo bi da se utvrdi šta je ubica radio nakon što je došao iz crkve - kažu građanii .

Pomahnitali Vuk Borilović u petak oko 15.30 sati ubio je najprije svoje podstanare Natašu Pejović Martinović (35) i njene sinove Mašan (11) i Marka (8), a potom i njihovog porodičnog kuma Milana Mitrovića (37), svog ujaka Gorana Đurišića (54) koji je pokušao da ga zaustavi, a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu (74) Drecun, pa Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru (52) Radunović.

Izvor: Kurir

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.