Zeković: Adžiću nije bilo mjesto na komemoraciji; Čanak: Joanikije i SPC dokazali da su strano tijelo

Zeković: Adžiću nije bilo mjesto na komemoraciji; Čanak: Joanikije i SPC dokazali da su strano tijelo

Koordinator Građanske inicijative „21. maj“ Aleksandar Saša Zeković poručio je da ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić nije trebao da se pojavi na komemoraciji žrtvama masakra na Cetinju, navodeći da on iz ličnog interesa krije istinu o propustima policije.

"Ministru unutrašnjih poslova Filipu Adžiću nije bilo mjesto na komemoraciji žrtvama masakra. Sistem kojim rukovodi je odgovoran za ovako teške, tragične, nepodnošljive posljedice. Isključivo zbog ličnog interesa i kredibiliteta svoje partije krije istinu o propustima", kazao je Zeković.

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak na Tviteru je kritikovao nedolazak Joanikija na komemoraciju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.