U Bugarskoj se prevrnuo autobus pun državljana Srbije, povrijeđeno osmoro djece i četvoro odraslih
Ilustracija

U Bugarskoj se prevrnuo autobus pun državljana Srbije, povrijeđeno osmoro djece i četvoro odraslih

Autobus iz Srbije slupao se na auto-putu Trakija u Bugarskoj, pri čemu je povrijeđeno osmoro djece i četvoro odraslih, od kojih neki teže, javlja Evronjuz Bugarska. Autobus je završio u jarku okrenut na bok.

Na lice mjesta stigla su dva vozila hitne pomoći, vatrogasna jedinica i nekoliko policijskih vozila.

Svi putnici su državljani Srbije, a u autobusu je bilo 48 ljudi.

Oni su se vraćali iz Sunčevog brijega, nakon učešća na festivalu u Nesebaru, javljaju bugarski mediji.

Nesreća se dogodila kod Stare Zagore.

Prema izjavama očevidaca, autobus je iznenada skrenuo udesno i pao u jarak, a u nesreći nije učestvovalo drugo vozilo, prenose mediji. Kako su izjavili očevici, vozaču autobusa je rađen alkotest i on nije bio pod dejstvom alkohola.

U pomoć su im pritekli automobili koji su se zaustavili na autoputu.

"Bio je jedan doktor koji je mnogo pomogao i rekao kome šta da se radi. Trebalo bi da mu naprave spomenik", rekao je očevidac, prenijeli su mediji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.