Bratstvo Borilović: Dok postojimo nosićemo žalost i saosjećanje sa unesrećenim porodicama
Prijestonica Cetinje

Bratstvo Borilović: Dok postojimo nosićemo žalost i saosjećanje sa unesrećenim porodicama

Bratstvo Borilović izražava duboku žalost i upućuje iskreno saučešće svim porodicama čiji su članovi stradali u bezumnom aktu našeg bratstvenika, kaže se u saopštenju bratstva Borilovića koje je proslijeđeno redakciji Radio-televizije Cetinje.

"Nezapamćeni zločin, unio je u naše duše veliku tugu i žalost za svim nevino stradalim sugrađanima. Ovaj cetinjski bol je danas ujedinio sve crnogorske domove, što daje nadu da ćemo svi zajedno ljudski i u duhu crnogorskih vrijednosti, pronaći snage da ubuduće prepoznamo ovakve probleme i zajednički se borimo protiv njih. Pripadnici našeg bratstva, dok postoje, nosiće u sebi žalost i iskreno saosjećanje sa unesrećenim porodicama, kojima je ovaj bezumni čin, nanio nenadoknadive gubitke", kaže se u saopštenju.

Podsjetimo, u petak je Vuk Borilović ubio 10 osoba u cetinjskom naselju Medovina, a on je potom stradao. Policija nije utvrdila da li ga je usmrtio hitac kojeg je ispalio sugrađanin Nenad Kaluđerović ili oni koji su u pravcu Borilovića ispalili njeni službenici.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.