Kaluđerović na saslušanju u VDT-u
Nenad Neno Kaluđerović, Foto: UGC

Pozvan u svojstvu građanina

Kaluđerović na saslušanju u VDT-u

Cetinjanin Nenad Neno Kaluđerović, za koga se sumnja da je u petak hicima iz vatrenog oružja usmtrio višestrukog ubicu Vuka Borilovića, trenutno se nalazi na saslušanju u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, saznaje Pobjeda.

Tu informaciju potvrdila je rukovoditeljka VDT Podgorica Lepa Medenica.

Ona je kazala da je VDT telefonski uputilo poziv Kaluđeroviću da da izjavu u svojstvu građanina, na šta se on, kako nam je rekla, uredno odazvao.

Njega trenutno saslušava dežurna tužiteljka Aleksandra Nastić.

Kako je saopšteno iz VDT-a, svakodnevno se saslušavaju svjedoci tragičnog događaja na Cetinju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.