KCCG o povrijeđenima na Cetinju: Tri pacijenta na intenzivnoj, jedan životno ugrožen

Jedna osoba otpuštena na kućno liječenje

KCCG o povrijeđenima na Cetinju: Tri pacijenta na intenzivnoj, jedan životno ugrožen

U Kliničkom centru Crne Gore na liječenju se nalaze tri pacijenta od kojih je jedan životno ugrožen zbog zadobijenih povreda u masovnoj pucnjavi na Cetinju prije dva dana - saopšteno je iz ove ustanove.

Kako navode, pacijent koji je bio smješten na Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Crne Gore otpušten je na dalje kućno liječenje, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

''Ostala tri pacijenta su i dalje smještena na Centralnoj intenzivnoj jedinici Kliničkog centra Crne Gore od kojih su dva trenutno van životne opasnosti, dok je treći pacijent i dalje u teškom stanju zbog zadobijenih povreda i trenutno je životno ugrožen'', kazali su iz KCCG.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.