Radunović: Oslobodite čovjeka koji je zaustavio krvavi pir
Foto: RTCG

Nakon komemoracije

Radunović: Oslobodite čovjeka koji je zaustavio krvavi pir

Nakon komemorativne sjednice, koja je održana u Vladinom domu na Cetinju, Tiodor Radunović obratio se predstavnicima vlasti sa molbom da Cetinjanin, koji je pucao u Vuka Borilovića, bude oslobođen i da ga nadležni ne terete za bilo koje krivično djelo.

Radunović je pozvao da se odgovornosti oslobodi čovjek koji je, kako je kazao, zaustavio krvavi pir na Cetinju.

“Da ta djeca koju taj čovjek ima, ne ostaju bez oca po drugi put, molim vas da se taj čovjek ne tereti”, kazao je Radunović i poručio da je to herojski čin.

Nakon njegovog kratkog obraćanja u sali su se čili aplauz i riječi podrške.

Izvor: RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.