Sahrane stradalih na Cetinju najvjerovatnije sjutra
Foto: Anadolija

Sahrane stradalih na Cetinju najvjerovatnije sjutra

U Prijestonici Cetinje biće održana komemorativna sjednica povodom tragedije u kojoj je stradalo 11 ljudi, a sahrane preminulih najvjerovatnije će biti obavljene sjutra, saznaje portal Dana. Termini komemorativne sjednice i sahrana biće naknadno saopšteni.

Tridesetčetvorogodišnji Vuk Borilović juče je u Prijestonici usmrtio 10 sugrađana, da bi na kraju i sam stradao nakon, kako se sumnja, hitaca koje je u njega ispalio jedan Cetinjanin.

Borilović je najprije lišio života tročlanu porodicu Martinović, majku Natašu Pejović Martinović (1987), kao i dvoje maloljetne djece.

U nastavku krvavog pira ubio je i kuma porodice Martinović - Milana Mitrovića (1985), kao i svog ujaka Gorana Đurišića (1968), koji je pokušao da ga odvrati u naumu da liši života nedužne ljude.

U pucnjavi su stradali i Rajko Drecun (1966),  Dimitrije Drecun (1941), Danica Drecun (1948), kao i sugrađanke Mila Radunović i Aleksandra Radunović (1970).

U istom vatrenom obračunu ranjeno je šest osoba, od kojih su dvije hospitalizovane u Opštoj bolnici na Cetinju, a četiri u Kliničkom centru Crne Gore.

Ranjeni su policajac Ljubiša Maksimović (1978) iz Podgorice kao i građani Cetinja Slavica Zvicer (1956), Filip Đurković (1989), Mileva Ramadanović (1946), Darinka Čelebić (1934) i Aleksandar Drecun (1990).

Osobe koje su hospitalizovane u Opštoj bolnici Cetinje su stabilnog zdravstvenog stanja, saopšteno je jutros iz te ustanove.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.