Masakr na Cetinju: U pucnjavi ubijeno jedanaest osoba, među njima i djeca
Izvor: Cetinjski list

Masakr na Cetinju: U pucnjavi ubijeno jedanaest osoba, među njima i djeca

Nezapamćena tragedija, kakvu ne pamti Crna Gora danas je na Cetinju ubijeno jedanaest osoba, među njima ima i djece. Do pucnjave je došlo danas oko 16 časova, u blizini Vladinog doma, kada je Cetinjanin Vučko Borilović (34) iz vatrenog oružja ubio deset, i ranio više osoba. Policija je ubila Borilovića, a u pucnjavi je ranjen i jedan policajac. Policija se još uvijek nije zvanično oglasila.

Cetinsjki list piše da je policajac pogođen u glavu.

Navodno, motiv za ovu nezapamćenu tragediju, je o porodični sukob.

Napadač je, prema još uvijek nezvaničnim informacijama, nakon svađe u porodičnoj kući iz vatrenog oružja pucao i na prolaznike u naselju Medovina.

1660318680image20220812173650128

Prema nezvaničnim saznanjima do pucnjave je došlo nakon kraće porodične svađe kada je Cetinjanin potegao pištolj i pucao u prolaznike koje su se nalazili kod Vladinog doma.

Više povrijeđenih je transportovano u Klinički centar Crne Gore.

Za sada zvaničnih informacija još uvijek nema.

Uviđaj je u toku, a lice mjesta obezbeđuju jake policijske snage.

Na mjestu tragedije okupio se veliki broj građana.

Izvor: Cetinjski list

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.