Nikšićaninu 20 dana zatvora zbog narušavanja javnog reda i mira

Nikšićaninu 20 dana zatvora zbog narušavanja javnog reda i mira

Sudija Suda za prekršaje u Budvi, Odjeljenja u Herceg Novom, Nadija Hasanbegović je okrivljenom M.P. iz Nikšića (62), izrekla jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 20 dana, zbog narušavanja javnog reda i mira, saopštio je predsjednik suda Marko Đukanović.

"U hitnom postupku utvrđeno je da je okrivljeni na javnom mjestu, ispred terase ugostiteljskog objekta „Babić“, u Igalu, u Herceg Novom, fizički napao oštećenog D.V., na način što mu je, nakon kraće verbalne rasprave zadao jedan udarac u glavu, a zatim ga objema rukama gurao u njegovo vozilo, nakon čega mu je ponovo zadao udarac šakom u predjelu uha i vrata, a kada je oštećeni sjeo u svoje vozilo, okrivljeni se naročito drsko ponašao na način što se oštećenom obratio riječima: „Đe god te sretnem, napašću te, j…m ti mater, onu bjelopoljsku, j…m ti ženu sa kojom živiš", naveo je Đukanović

Kako je dodao, zbog osnovane sumnje da će ponoviti prekršaj, odlučeno je da se kazna zatvora izvrši prije pravosnažnosti rješenja, shodno članu 229 stav 1 tačka 2 Zakona o prekršajima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.