Mugoša o opozivu hrvatskog kanadera: Vlada i MUP da informišu javnost

Mugoša o opozivu hrvatskog kanadera: Vlada i MUP da informišu javnost

Nakon što je Ministarstvo vanjskih poslova Hrvatske potvrdilo da je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Crne Gore otkazalo intervenciju kanadera najavljenu od strane Vlade te države u gašenju požara na crnogorskom primorju, reagovao je poslanik i potpredsjednik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša.

Mugoša traži od MUP i Vlade Crne Gore da saopšte jasne informacije povodom te akcije.

“Mnogi su se juče šalili na račun nečega što svakako nije za šalu i pokazali svoje nažalost pravo lice… Vlada Crne Gore i MUP ovo zahtijeva jasnu informaciju prema javnosti i utvrđivanje konkretne odgovornosti”, naveo je Mugoša na Tviteru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.