Berana provalio i opljačkao stan, pritvor do 30 dana
Opština Berane

Berana provalio i opljačkao stan, pritvor do 30 dana

Predsjednik beranskog Osnovnog suda i sudija za Istragu, Ivan Došljak, odredio je Berancu R.J. pritvor pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio krivično djelo teška krađa.

Pritvor je određen na zahtjev Osnovnog drzavnog tužilaštva u ovom gradu, zbog kako se kaže, okolnosti koje ukazuje na opasnost od ponavljanja krivičnog djela.

R.J. je osumnjičen da je 09.08.2022. godine, oko 02:40 časova, u Obalskom naselju, “sposoban da shvati značaj svog djela i upravlja svojim postupcima” provalio kuću Nikole Uroševića.

Urošević je vlasnik portala Berane online.

U saopštenju Osnovnog suda se navodi da je R.J. iz ormara iz spavaće sobe gdje je spavao oštećeni oduzeo telefon marke Samsung S 30 crne boje, HP telefon, iz nesesera 5 ručnih satova marke Fosil, marke Daniel Klain, 3 sportska sata maslinaste, crne i plave boje, crni kožni novčanik u kojem se nalazila lična karta, vozačka dozvola i 50 eura, a iz kuhinje telefon marke Samsung.

Iz policije je ranije saopšteno da R.J. ima dosije, odnosno da od ranije poznat policiji.

Oni tvrde su Uroševicu “vraćena sredstva za rad”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.