Pronađeno 360 grama heroina, uhapšen Podgoričanin
Foto: Uprava policije Crne Gore

Pronađeno 360 grama heroina, uhapšen Podgoričanin

Službenici Uprave policije su u Podgorici, preduzimajući aktivnosti na otkrivanju i suzbijanju ulične prodaje narkotika, lišili slobode A.P. (42) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Podgorička policija je juče, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi A.P. u naselju Zagorič", kazali su iz UP-a.

Pretresom je kako navode u saopštenju pronađeno pakovanje sa sadržajem opojne droge heroin, težine oko 360 grama.

Sumnja se da je pronađena opojna droga bila namijenjena daljoj uličnoj distribuciji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.