Tokom noći ugašen veći požar u naselju Zeleni pojas u Baru
Ilustracija

Tokom noći ugašen veći požar u naselju Zeleni pojas u Baru

Barski vatrogasci jutros oko 2 i 40 gasili su veći požar u Zelenom pojasu Bara. Zapaljena je veća površina borove šume na dijelu koja nije gorela prethodnih dana, kada je požar bio zabrinjavajućih razmjera, ali naporom vatrogasaca Bara i pristigle pomoći uspješno nakon dva dana velike brorbe sa vatrenom stihijom ugašen.

Barskim vatrogascima na ispomoć su stigli Budvani sa dva kamiona, Ulcinjani, Lučki vatrogasci i Vodovod sa po jednim kamionom.

Požar je ugašen sa 10 vatrogasnih vozila.

“Požar ugašen u 4 i 40, a u 4 i 50 smo otpustili sva vozila i ljudstvo koji su nam došli na ispomoć. Na lokaciji ostala dva vozila sa ljudstvom da dežuraju do daljnjeg”, saopštio je za portal Jedro komandir Barske Službe spašavanja Darko Vidaković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.