Adžić: Obezbijedićemo nagrade i nove helikoptere, Crna Gora je najbolja kad je najteže
Foto: Twitter

Adžić: Obezbijedićemo nagrade i nove helikoptere, Crna Gora je najbolja kad je najteže

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić poručio je da je Crna Gora najbolja kad je najteže, te naveo da će obezbijediti nagrade i nove helikoptere..

"Velika zahvalnost dobrovoljcima, službama zaštite i spašavanja iz svih gradova, Direktoratu za zaštitu i spašavanje i Vojsci na nadljuskim naporima koje ulažu kako bi zaštitili imovinu i živote građana. Obezbijedićemo nagrade i nove helikoptere", napisao je Adžić na Tviteru.

On je danas sa premijerom Dritanom Abazovićem obišao lokalitet iznad Crvene plaže u Baru koji je bio zahvaćen požarom velikih razmjera.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.