Serena izgubila i oprostila se od Toronta

Serena izgubila i oprostila se od Toronta

Serena Vilijams nije uspjela da zabilježi još jednu pobjedu na turniru u Torontu.

Amerikanka, koja je prije dva dana objavila da se uskoro povlači iz profesionalnog tenisa, izgubila je u drugom kolu od Belinde Benčić iz Švajcarske, 6:2, 6:4.

Bio je to tek treći meč Vilijamsove u ovoj godini, tako da je zvanična olimpijska šampionka predstavljala prevelik zalogaj u ovom trenutku.

Sve je na kraju ipak bilo u znaku oproštaja Serene od publike u Torontu.

"Volim da igram ovdje, uvijek mi je bilo prijatno na ovom terenu. Voljela bih da sam odigrala bolje ove večeri, ali i Belinda je bila zaista dobra", izjavila je Serena. Iako nije precizirala datum povlačenja, vjeruje se da će se pojaviti još u Sinsinatiju i potom u Njujorku, na US Openu.

"Bilo je ovo interesantnih 24 časa. Kao što sam i rekla u tom članku, užasna sam kada se rastajem. Ipak, zbogom svima. Bilo je zadovoljstvo igrati pred vama svih ovih godina", poručila je na kraju uz ovacije sa tribina.

Prije meča, pušten je video u njenu čast, da bi po završetku duela sa Benčićevom, dobila na poklon dresove Toronto Reptorsa i NHL ekipe Toronta, takođe sa mini verzijama za ćerkicu Olimpiju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.