Rmuš Bogavcu: Postali ste sitni DPS-ovci, za Generalnog direktora ANB-a izabrali ste teškog kriminalca

Rmuš Bogavcu: Postali ste sitni DPS-ovci, za Generalnog direktora ANB-a izabrali ste teškog kriminalca

Odbornik Demokrata u Skupštini Opštine Berane Milun Rmuš reaguje na saopštenje predsjednika Opštinskog odbora SNP Berane Tihomira Bogavca u kojem se navodi da će Demokrate glasati za obaranje Vlade.

"Zaista smo mislili da je Joković šampion u izvaljivanju gluposti, ali ga Bogavac odlično prati. Ista škola, iste kognitivne sposobnosti, očito.

I tako Joković i Bogavac završiše sa onima zbog kojih su njihove porodice stradale, po njihovim riječima, a stradanje je bilo takvo da je Joković za vrijeme DPS-a postao milioner, a Bogavac izvođač prljavih zadataka za račun svog šefa milionera što dalje implicira, saglasićete se, da se ni Bogavac nije dao izgubiti", kazao je Rmuš.

Rmuš navodi da je Joović posvetio pažnju razvoju svog biznisa, a da su njegovi glasači tada bili prebijani i praćeni, dok on za tu vrstu problema, tvrde, nije mario.

"No, dok je Joković razvijao svoj biznis, kupovao stanove, višemilionski vrijedne poslovne prostore, dok je kupovao po Kini patike za osam eura, a napaćenom i progonjenom narodu ih prodavao po 100 eura, pošteni građani koji su tada glasali za SNP su hapšeni, prebijani, praćeni, prisluškivani i ostavljani bez posla, a njihova djeca nijesu mogla čak ni da se školuju i studiraju jer su rang liste za njih bile nedostupne. Očito su Joković i Bogavac ovo sve zaboravili. Al praštamo, pune ruke posla su imali", stoji u reagovanju.

On kaže da su članovi SNP-a postali ipak sitni DPS-ovci, te da se čak toga i ne stide.

"Ako je nešto očigledno to je onda tužna ali istinita činjenica da, bez obzira na vašu ,,platežnu moć“, niste uspjeli da postanete krupni igrači već totalno suprotno. Postali ste toliko sitni DPS-ovci da ste omogućili da jedan od visokorangiranih članova Kavačkog klana napusti zemlju i izbjegne ruku pravde. Toliko ste mali DPS-ovci da ste na mjestu pomoćnika direktora ANB-a izabrali najtvrđeg DPS-ovca, a za Generalnog inspektora, ni manje ni više nego izvršioca teških krivičnih djela i, da stvar bude još zanimljivija, za javnog funkcionera Vlade izabrali ste jednog od najistaknutijih aktera afere Stanovi. I naravno, vi se toga ne stidite. Zašto bi se i stidjeli, kad ste se za njihovo vrijeme obogatili i postali milioneri. To je izgleda bilo najvažnije.

Ali, ovdje se vaša priča tj vaš doprinos nemjerljivi ne završava..

Toliko ste mali DPS-ovci da nikad nijeste smjeli pomenuti niti jedno jedino ime iz kriminalnog miljea, a znate li zašto? Zato što sa pojedinima od njih posluju vaši visoki partijski funkcioneri. Korektno od vas, zaista. Nego, jeste li se korektnošču vodili i kad ste za pomoćnike ministara u Vladi izabrali sve čisti DPS, a smijenili sve Demokrate.
Niste. I neka niste.
Treba čovjek da bude ono što jeste, pogotovo nakon toliko godina skrivanja i potiskivanja. No, za ovakvu predstavu, predstavu koju ste toliko dugo godina igrali, zaslužujete aplauz. Ogromni.

Vašoj predstavi je kraj. Imajte dostojanstva, nemojte da dozvolite sebi da cvilite za foteljama, zapalile se! Pokušajte da se ponašate dostojanstveno. Tako to rade pravi glumci.

Za kraj, da znate, i u najboljim predstavama i najvećim zapletima, gospodine Bogavac, obraz i čast nemaju cijenu. Aplauz ste i dalje zaslužili ali se nemojte vraćati na bis", zaključio je Rmuš.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.