U Kotoru rasvijetljeno sedam imovinskih delikata: Krali mobilne telefone, vozila, nakit, novac...
Ilustracija

U Kotoru rasvijetljeno sedam imovinskih delikata: Krali mobilne telefone, vozila, nakit, novac...

Službenici Uprave policije su u Kotoru, preduzimajući mjere i radnje na rasvijetljavanju krivičnih djela, od 12. jula do 5. avgusta, rasvijetlili sedam krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta zbog kojih će krivično odgovarati šest osoba.

Zbog sumnje da je izvšrio tri krivična djela krađa slobode je lišen D.M. (40) iz Kotora.

On je, kako se sumnja, dva krivična djela izvršio na štetu dva strana državljanina koja su boravili u apartmanima u mjestu Risan, na način što je iz apartmana otuđio novac, mobilne telefone i nakit.

Treće krivično djelo je izvršio na štetu plantaža mušlji, odakle je D.M. otuđio sigurnosne kamere. Svi predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima, osim kamera koje su uništene. D.M. je određen pritvor do 30 dana i on je sproveden u UIKS.

"Nadalje, krivična prijava je podnijeta protiv M.P. (65) iz Nikšića i S.S. (42) iz Nikšić zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa na štetu stranog državljanina. Oni su, kako se sumnja, otuđili kombi koji je bio zaključan. Vozilo je pronađeno u Nikšiću i vraćeno vlasniku", poručili su iz UP-a.

D.T. (26) iz Nikšića se sumnjiči da je izvršio krivično djelo teška krađa. Sumnja se da je on iz jedne hotelske sobe, iz zaključanog sefa, otuđio novac u iznosu od 900 eura. Novac je pronađen i vraćen vlasniku.

Krivična prijava je podnijeta protiv L.J. zbog sumnje da je izvršio krivčno djelo teška krađa, koje je izvršio na način što je iz stana u mjestu Dobrota otuđio novac u iznosu od 480 eura. Novac je pronađen i vraćen vlasnici.

Takođe, kotorska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv E.T. zbog sumnje da je izvšio krađu na način što je sa parkinga otuđio vozilo koje nije bilo zaključano. Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.