U Tivtu tuča u romskom naselju
Ilustracija

U Tivtu tuča u romskom naselju "13. jul": Pucano iz startnog pištolja

U Tivtu, u naselju “13. Jul”, sinoć je došlo do masovne tuče u kojoj je učestvovalo više od deset muškaraca romske nacionalnosti, saznaje Portal “Dan”.

Prema informacijama policije, koja je privela sve učesnike tuče, oni su danas sprovedeni na dalje postupanje kod dežurnog tužioca u Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru. U makljaži u ovom tivatskom romskom naselju sjevale su pesnice, letjele staklene boce, a jedan od učesnika tuče, kako saznajemo, u vazduh je pucao iz startnog pištolja.

Sve osobe koje su učestvovale u ovoj tuči su romske nacionalnosti. Njih je policija sinoć privela u tivatsko Odjeljenje bezbjednosti, a danas kod nadležnog tužioca koji će se odrediti o tome da li u njihovim radnjama ima elemenata krivičnih djela. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.