Orban: Naplaćeno preko milion eura novčanih kazni
Ilustracija

"Od 4. jula do danas"

Orban: Naplaćeno preko milion eura novčanih kazni

Od 4. jula do danas Uprava za inspekcijske poslave obavila je blizu pet hiljada kontrola i naplatila preko milion eura novčanih kazni, u šest primorskih opština, kaže za Radio Crne Gore pomoćnica direktora Uprave za inspekcijske poslove Višnja Orban.

"U ovom periodu smo napravili oko 4.930 inspekcijskih nadzora. Što se tiče primorskih opština bilo je oko 2 000 nepravilnosti, oko 1.150 ukazivanja i izrekli smo 2.870 prekršajnih naloga u visini od milion i 110 eura i podnijeto je 55 zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka", kazala je Obran.

Istakla je da imaju dosta prijava preko call centra i mejla, na primorju 393, najviše ih je u Budvi 127, a u turističkoj inspekciji 72.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.