Zdravstvenim radnicima u Urgentnom po 15 odsto na platu
Klinički centar Crne Gore

Šćekić i Abazović najavili

Zdravstvenim radnicima u Urgentnom po 15 odsto na platu

Prvom narednom platom biće nagrađeni zdravstveni radnici u Urgentnom centru sa 15 odsto na platu, kazao je ministar zdravlja Dragoslav Šćekić. Premijer Dritan Abazović kazao je da je najveći prioritet zdravstveni sistem i da će naći način da svaka jedinica u Crnoj Gori bude nagrađena.

Šćekić je kazao da je razlog posjete sa premijerom da izraze zahvalnost zdravstvenim radnicima na požrtvovanosti tokom pandemije. 

“Odlučili smo da predložimo menadžmentu da zaposlene u Urgentnom centru nagrade 15 odsto na plate”, kazao je Šćekić.

Istakao je da se prati rad svih službi i da ovog puta kreću od Urgentnog centra.

Ministar je kazao da je želja Vlade da podigne na najviši nivo sistem zdravstvene zaštite, ali i unaprijedi uslove za rad zdravstvenim radnicima.

Premijer Dritan Abazović kazao je da je najveći prioritet zdravstveni sistem i da će naći način da svaka jedinica u Crnoj Gori bude nagrađena.

“Nema više stajanja kada je riječ o ulaganju u zdravstveni sistem. Ponosan sam na naše zdravstvene radnike zbog svega što čine za naše građane”, kazao je Abazović.

Direktorica Kliničkog centra Ljiljana Radulović kazala je da za hirurške zahvate liste čekanja postoje samo za ortopediju i kardiohirurgiju. Istakla je da se smanjuje broj kovid pacijenata. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.