Oženio se komesar Johanes Han

Bivša visoka funkcionerka Slobodarske partije Austrije (FPÖ) i generalna direktorka grupacije „Vistenrot“ Suzana Ris Paser i evropski komesar za finansije Johanes Han, vjenčali su se u krugu porodice.

Vijest o stupanju u brak par je potvrdio zvaničnim saopštenjem.

„Vjenčali smo se u prisustvu članova porodice i prijatelja na imanju Ajderbil. Radujemo se zajedničkoj budućnosti", saopštio je par.

Na fotografiji sa vjenčanja mladenci se mogu vidjeti u narodnoj nošnji - ona je obučena u laganu, dugu „dirndl" haljinu, a on u kratke kožne pantalone i tradicionalnu jaknu. Njihov pas je takođe na slici.

Dogovorili su se da se Suzana sada potpisuje prezimenom Ris-Han. Oboje iza sebe imaju po jedan brak.

Suzana Ris je inače obavljala i funkciju vicekancelara Austrije od 2000. do 2003. godine.

Sa Johanesom Hanom, upoznala se 2015. godine preko zajedničkih prijatelja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.