Nesreća na putu CT-PG: Vozilo sletjelo s puta, poginulo dvoje mladih ljudi, naknadno utvrđen identitet druge žrtve

Nesreća na putu CT-PG: Vozilo sletjelo s puta, poginulo dvoje mladih ljudi, naknadno utvrđen identitet druge žrtve

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila rano jutros na putu Cetinje – Podgorica u mjestu Jankovića krš, život su izgubile dvije osobe.

Vozilo je zasad iz nepoznatih razloga sletjelo sa puta.

Jutros oko 4.00 časa na magistralnom putu Cetinje – Podgorica, u mjestu Jankovića krš dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su nažalost dvije osobe smrtno stradale, M.D. (21) i I.M. (26), oba iz Podgorice - saopštila je Uprava policije.

Kako se navodi, od strane državnog tužioca je izvršen uviđaj saobraćajne nezgode uz asistenciju ekipe za uviđaje Uprave policije, a kojem je prisustvovao i vještak saobraćajne struke.

"Pregledom vozila pronađena je lična karta na ime N.S. (20) iz Podgorice i lična karta na ime M.D. (21) iz Podgorice.Daljim preduzetim radnjama policija je došla do saznanja da se lice N.S. nije nalazilo u vozilu, te da dokumenta – lična karta koja glase na ime N.S. ne pripadaju smrtno stradalom licu. Utvrđeno je da su ova dokumenta izgubljena prije oko 20 dana na teritoriji Podgorice, od strane lica na koja ista i glase.Naknadno preduzetim radnjama policija je identifikovala drugu osobu koja je smrtno stradala, riječ je o I.M. (26) iz Podgorice", dodaje se u policijskom saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.