Nova pucnjava u Americi: Pucnjava u Ohaju, ubijene četiri osobe
Ilustracija

Napad u bjekstvu

Nova pucnjava u Americi: Pucnjava u Ohaju, ubijene četiri osobe

Četiri osobe su ubijene iz vatrenog oružja u jednom kvartu u opštini Batler okruga Montgomeri u državi Ohajo, a policija traga za muškarcem počiniocem koji se smatra naoružanim i opasnim, saopštile su lokalne vlasti.

U saopštenju lokalnih vlasti se navodi da je policija u petak nešto prijepodne primila poziv da interveniše zbog izvještaja o pucnjavi, prenosi AP.

Načelnik lokalne policije Džon Porter rekao je da su četiri žrtve sa prostrijelnim ranama od vatrenog oružja i bez znakova života pronađene na "nekoliko različitih mjesta izvršenja zločina".

U saopštenju se navodi da policija traga za Stivenom Marloom, za koga se vjeruje da je pobjegao iz tog područja u terenskom vozilu uz upozorenje svima koji vide njega ili vozilo da odmah pozovu policiju "i da mu ne prilaze, jer je vjerovatno da će i dalje biti naoružan i opasan".

Načelnik Porter je rekao da policija ne vjeruje da postoji ikakva prijetnja za kvart u kojem je izvršeno krivično djelo, ali je potvrdio da će policajci ostati u tom području u slučaju da se osumnjičeni vrati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.