Škrelja: URA besramno laže, nije tačno da je Đukanović insistirao na “paket” dogovoru po pitanju kadrovskih rješenja u pravosuđu

Škrelja: URA besramno laže, nije tačno da je Đukanović insistirao na “paket” dogovoru po pitanju kadrovskih rješenja u pravosuđu

Pored toga što učestvuje u nečasnim planovima svog lidera, lijepi njegove etikete “ekstremista” i “fašista” svima koji im uznemiravaju savjest, URA i - besramno laže, poručio je poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore, Luiđ Škrelja

"Dakle, apsolutno je netačno da je predsjednik Đukanović insistirao na “paket” dogovoru po pitanju kadrovskih rješenja u pravosuđu, jer da je tako bilo ne bi naša stranka imala izuzetno konstruktivan pristup prema izboru sudija Ustavnog suda i uglednih pravnika u Sudskom savjetu", kazao je Škrelja.

Uzgred, nema, dodaje Škrelja, ničeg čudnog u ponašanju DF koji je iskoristio svoju poziciju da ucijenjuje “naivnog" premijera.

"A on, pristajući na ucjene, iz samo njemu poznatog razloga, zapravo je i sam učestvovao u blokadi EU puta Crne Gore. Da je ucjenjivački repertoar DF širok, pokazuje i to da su dogovor oko pravosuđa uslovili i neizglasavanjem zakona kojim bi Zeta postala samostalna opština. Više je nego očigledno, da bi sljedeći ultimatum za famoznih 2/3 bio da Crna Gora postane članica “Open Balkana”", navodi Škrelja. 

Dakle, repertoaru “korisnih” ucjena, dodaje on, nebo je granica. 

"I ređale bi se sve dotle dok Crna Gora ne bi ostala bez mogućnosti da samostalno vodi svoju politiku, čvrsto ukopana u balkansko živo blato, sa izvjesnom perspektivom da se iz njega ne isčupa narednih nekoliko decenija. 

Hvala Uri i DF-u na takvoj “viziji”, ali je ovdje neće sprovoditi dok god ima onih kojima je svoja država draža nego tuđa", zaključio je Škrelja. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.