Nikšićanin u Budvi taksi vozio pijan, izazvao udes, pa pobjegao
Ilustracija

Zaradio 15 dana zatvora i 240 eura kazne

Nikšićanin u Budvi taksi vozio pijan, izazvao udes, pa pobjegao

Nikšićaninu P.L. (60) izrečena je kazna zatvora u trajanju od 15 dana i novčana kazna u iznosu od 240 jer je taksi vozilom upravljao pijan, izazvao saobraćajnu nezgodu i pobjegao sa lica mjesta, saopšteno je iz Suda za prekršaje Budva.

“On je juče oko 13 časova u Budvi, upravljajući taksi vozilom u koncentraciji od 2.08 g/kg alkohola u organizmu izazvao saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom, napuštajući lice mjesta iste bez razmjene podataka o sebi i osiguranju vozila kojim je upravljao sa drugim učesnikom nezgode”, istakli su iz Suda za prekršaje Budva.

Osim toga, izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima u trajanju od četiri mjeseca, kao i maksimalan broj kaznenih bodova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.