Šef granične policije podnio ostavku jer je patrijarh Porfirije ušao u Crnu Goru bez kontrole i evidencije
Vasko Aković, Foto: Uprava policije

Vlahović na Tviteru izrazio poštovanje prema Akoviću

Šef granične policije podnio ostavku jer je patrijarh Porfirije ušao u Crnu Goru bez kontrole i evidencije

Šef granične policije Vasko Aković podnio ostavku na tu poziciju jer je, prema saznajima CdM-a, srpski patrijarh Porfirije ušao u Crnu Goru bez kontole i evidencije. Tu informaciju prokomentarisao je i predsjednik Crnogorskog helsinškog odbora Miodrag Vlahović koji je izrazio je poštovanje prema Akoviću zbog te odluke.

“Regionalni šef granične policije Vasko Aković podnio je danas ostavku na to mjesto zbog toga što je patrijarh Crkve Srbije Porfirije Perić sa kompletnom delegacijom ušao i izašao iz Crne Gore bez ikakve kontrole i evidencije.” Veliko poštovanje za ovog čovjeka”, naveo je Vlahović na Tviteru.

Da je Aković podnio ostavku objavila je i njegova sestra na društvenim mrežama.

ostavka

Foto: Facebook

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.