Konatar: Okrenimo novi list
Miloš Konatar, URA

Konatar: Okrenimo novi list

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar poručuje da treba da okrenemo novi list, energiju uspjerimo ka povećanju životnog standarda, konačnom obračunu sa kriminalom i korupcijom i našim putem ka Evropskoj uniji.

"Vjerujem da okrećemo novi list i da se okrećemo novim izazovima, sa željom da gradimo društvo jednakosti, pravde, i da pravo koje tražimo za sebe damo i drugima", napisao je Konatar na FB stranici GP URA.

On kaže da se treba okrenuti pravim vrijednostima..

"Sada je vrijeme da svu svoju energiju i znanje usmjerimo na povećanje životnog standarda građana Crne Gore - na povećanje plata i penzija, izgradnju novih puteva i škola, novih vrtića i bolnica. Da se konačno obračunamo sa kriminalom i korupcijom i da naša Crna Gora napreduje ka Evropskoj uniji. Možemo!", poručio je Konatar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.