Abazović: Prenesite kolegi da požuri, ako ne padne moja glava odgovaraće pred zakonom; Konjević: SDT da pozove premijera da objasni izjavu

Abazović: Prenesite kolegi da požuri, ako ne padne moja glava odgovaraće pred zakonom; Konjević: SDT da pozove premijera da objasni izjavu

Specijalno državno tužilaštvo da pozove premijera da objasni ovu izjavu i kontekst moga pominjana, iznio je uznemirujuće optužbe, poručio je ministar odbrane Crne Gore Raško Konjević.

Abazović je na današnjoj sjednici Vlade rekao ministru vanjskih poslova Ranku Krivokapiću da “prenese kolegi (Konjeviću) da ako ne padne njegova glava – odgovaraće pred zakonom”.

“Samo da poručim. Recite kolegi (Rašku Konjeviću) koji je danas odsutan – onome što je rekao da će prije no što uradi nešto što je već uradio jedan službenik visokopozicioniran u sektoru bezbjednosti, da će pasti mnoge glave, da požuri. Jer, ako ne padne glava, oni će odgovarati pred zakonom. Poručite mu to. On neka nastavi da finansira vašu propagandu, razumijete, nikakav problem. Ali pošto je tu poruku poslao da će prije toga da padnu glave, što se mene tiče, s obzirom da sam prvotargetovani, nega požuri. Ako se to ne desi, onda će se desiti suprotno, i završiće tamo đe mu je mjesto”, poručio je premijer.

“Čuo sam poruku Dritana Abazovića. Pozivam SDT da pozove premijera da objasni ovu izjavu i kontekst moga pominjana”,napisao je ministar.

Navodi da je premijer “iznio uznemirujuće optužbe”.

“Koliko govori istinu najbolje opisuje njegova izjava od prije koji dan da je “dezinformacija” da ce Ugovor sa SPC biti potpisan danas”, objavio je Konjević na Twitter-u.

Izvor:CDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.