U JPU „Ljubica Popović” koronom zaraženo dvoje djece

U JPU „Ljubica Popović” koronom zaraženo dvoje djece

U Javnoj predškolskoj ustanovi „Ljubica Popović” korona virusom zaraženo je dvoje djece. Zbog toga su u samoizolaciji tri vaspitača i 21 dijete iz vaspitnih jedinica „Suncokrili“ i „Ljubica Popović“.

"U dvije vaspitne jedinice - „Suncokrili“ i „Ljubica Popović“ korona virusom zaraženo je dvoje djece, te su tri vaspitača i 21 dijete morali ići u samoizolaciju. U pitanju su dva vrtića koja su dežurna tokom ljetnjeg raspusta, te u njima ne boravi veliki broj mališana", kazala je Vesna Nikolić, direktorica JPU „Ljubica Popović“.

Ona je istakla da su na snazi epidemiološke mjere, te da se poštuju sve preporuke Instituta za javno zdravlje, koliko god su u mogućnosti.

"Nemamo broj djece u grupama koji prelazi preporučni broj od dvadeset. Poštujemo sve mjere koliko smo u mogućnosti. Vidjećemo kako će se situacija odvijati. Prije neki dan najbrojnija grupa imala je 16 mališana", kazala je Vesna Nikolić.

Vesna Nikolić kaže da školski raspust koriste i da poboljšaju uslove u vaspitnim jedinicama koje funkcionišu u sklopu JPU „Ljubica Popović“. U toku je sanacija i čišćenje nekoliko objekata.

Izvor: Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.