SNP: Sa ponosom ističemo da smo ispunili svoj glavni prioritet

SNP: Sa ponosom ističemo da smo ispunili svoj glavni prioritet

Socijalistička narodna partija Crne Gore izražava zadovoljstvo što je danas potpisan Temeljni ugovor između Vlade Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve, saopšteno je iz ove stranke.

"Nakon niza problema i pokušaja opstrukcije realizacije ovog cilja, SNP sa ponosom ističe da smo ispunili svoj glavni prioritet koji smo postavili prilikom ulaska u 43. Vladu.

Zahvaljujemo premijeru Dritanu Abazoviću na odlučnosti i istrajnosti da ovo pitanje privede kraju, kao i patrijarhu SPC Porfiriju i mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju na maksimalnom doprinosu i konstruktivnim i dobronamjernim sugestijama.

SNP CG je na ovaj način ispunila obećanje koje je dala svim vjernicima SPC u Crnoj Gori, kao i našim biračima. Još jednom smo pokazali i dokazali da SNP drži do date riječi i da nikad nismo iznevjerili građane.

Očekujemo da će sada započeti nova era u odnosima između države Crne Gore i SPC i da ćemo, rješavanjem ovog važnog pitanja, moći da se okrenemo i drugim prioritetima koji stoje pred Crnom Gorom", navedeno je u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.