SD: Nadležni da provjere da li u postupanjima ministra Miljanića ima nezakonitih radnji
Socijaldemokrate

SD: Nadležni da provjere da li u postupanjima ministra Miljanića ima nezakonitih radnji

Socijaldemokrate pozivaju nadležne organe da što hitnije utvrde autentičnost snimaka objavljenih na M portalu, te da utvrde da li u postupanjima ministra bez portfelja, Zorana Miljanića, ima nezakonitih radnji.

"Naime, na snimcima koje je javnost imala priliku da čuje, navodi se da je ministar Miljanić, sa poslanikom CIVIS-a, dr Srđom Pavićevićem, u zamjenu za dva televizora od 55 inča spriječio ili usporio istragu protiv sportskih kladionica “Lob” koju je pokrenula Uprava za sprječavanje pranja novca i finansiranje terorizma", podsjetili su iz SD-a.

Sve ovo kako poručuju ima još veću težinu ako se ima u vidu da je Miljanić u Vladi zadužen za borbu protiv korupcije pa bi, u slučaju da se utvrdi istinitost ovih tvrdnji, on hitno morao podnijeti ostavku ili biti smijenjen.

"U suprotnom, cijenimo da je najviše u njegovom interesu da se što prije utvrde činjenice i puna istina o pomenutom slučaju. Još jednom, Socijaldemokrate pozivaju nadležne državne organe na hitnu reakciju, kako u slučaju ministra Miljanića, tako i u slučaju ostalih lica koja se pominju u tekstu i objavljenim razgovorima", zaključili su iz SD-a.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.