Pojačane aktivnosti policije povodom utakmice Budućnost – Brejdablik, alkotestiranje navijača, zatvaranje ugostiteljskih ubjekata u blizini stadiona
ilustracija

Pojačane aktivnosti policije povodom utakmice Budućnost – Brejdablik, alkotestiranje navijača, zatvaranje ugostiteljskih ubjekata u blizini stadiona

Službenici Uprave policije vršiće snimanje međunarodne fudbalske utakmice I kola klasifikacija Lige šampiona koja će se odigrati u četvrtak između Budućnosti i Brejdablika.

Shodno članu 93 Zakona o unutrašnjim poslovima policijski službenici će snimati međunarodnu fudbalsku utakmicu između FK „Budućnost" iz Podgorice i FK „Brejdablik" iz Islanda, koja će se odigrati 28. jula 2022. godine (četvrtak) sa početkom u 20.30 časova, na gradskom stadionu „Pod Goricom“ u Podgorici - saopštila je Uprava policije.

Snimanje će se vršiti navedenog datuma u vremenskom periodu od 19.30 do 23.00 časova, a po potrebi snimanje može biti i produženo.

U cilju preventivnog djelovanja policija će vršiti pojačane aktivnosti iz svoje nadležnosti, a između ostalog biće sprovođeno alkotestiranje navijača prilikom ulaska na gradski stadion u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, te apelujemo na navijače da dođu na stadion ranije, kako bi se izbjegle eventuale gužve na ulazima.

Stadion će biti otvoren za navijače od 18.30 časova.

Takođe, ugostiteljski objekti u neposrednoj blizini stadiona će biti, iz preventivnih razloga, zatvoreni od 14.00 časova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.