Dodik sa sedmoricom sveštenika svečano otvorio benzisku pumpu
Milorad Dodik

Dodik sa sedmoricom sveštenika svečano otvorio benzisku pumpu

Benzinska stanica na Manjači u Bosni i Hercegovini svečano je otvorena u utorak, a to ne bi bila vijest da otvaranju nije prisustvovao srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i sedmorica sveštenika Srpske pravoslavne crkve koji su osveštali pumpu.

Na snimku sa otvaranja pumpe se vidi da su svečanom događaju prisustvovale mnoge zvanice, atmosfera je ličila na vašarsku. Ispod postavljenog šatora nalazili su se redovi stolova, a među njima je bio i pevjač da uveseli ovaj događaj.

Za to vrijeme na ražnju se vrtio bik. Svoj govor održao je i Milorad Dodik koji je za kraj poručio "Republika Srpska je stabilna. Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine“.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.