Masovna tuča na autoputu: Nastavak incidenata na
Foto: Screenshot

Masovna tuča na autoputu: Nastavak incidenata na "Princezi Kseniji"

Kolašinska policija još nije utvrdila ko su bili akteri masovne tuče na auto-putu u blizini izlazne naplatne rampe na Mateševu.

"Vijestima" je u policiji rečeno da se sukob dvije grupe mladića dogodio sinoć oko 20.30 časova ali da je njima slučaj prijavljen tek u 22 sata.

"Nakon odlaska na mjesto tuče nikoga od aktera nismo zatekli", kazao je sagovrnik "Vijesti" iz Uprave policije (UP).

Na društvenim mrežama pojavio se snimak od 28 sekundi na kojem se vidi tuča najmanje osam osoba ali i dva automobila zaustavljena na cesti i sa upaljenim žmigavcima.

Kako se vidi na snimku brutalne udarce primio je posebno mladić u crnoj majici, kojeg su u jednom trenutku tukla četvorica.

Od udaraca na kratko je završio na odbojnoj bankini ali je uspio da umakne...

Policija će operativnim putem i pomoću snimaka i registarskih oznaka pokušati da utvrdi ko su učesnici obračuna.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.