Žena preživjela pad u provaliju kod manastira Ostrog: Čim se oporavim ponovo ću otići kod Svetitelja
Foto: Srna

Žena preživjela pad u provaliju kod manastira Ostrog: Čim se oporavim ponovo ću otići kod Svetitelja

Dragana Vasić iz Sijekovca kod Broda preživjela je pad sa litice kod manastira Ostrog bez težih povreda, iako je pala u provaliju od stotinjak metara, odakle su je izvukli spasioci.

Vasićeva je ispričala da je u Ostrogu boravila 16. jula, gdje je prenoćila u manastiru, a sjutradan bila na molitvi i poklonila se moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca, prenosi Srna.

Prije polaska kući, kaže, uzela je štake iz autobusa, došla do litice i okliznula se, te pala u provaliju od 80 do 100 metara.

Prema njenim riječima, iako je udarala o stijene, nije zadobila nijedan prelom, što su utvrdili u Urgentnom centru u Podgorici, gdje je odvezena nakon što su je spasioci izvukli.

"Snimali su me, nisu mogli vjerovati da sam pala sa tolike visine bez ijednog preloma. Malo me bole noga i leđa od udaraca o stijene i imam ogrebotine po tijelu i licu. Spasio me Sveti Vasilije i čim stanem na noge, malo se oporavim, ponovo ću otići u Ostrog da se poklonim svetitelju", ispričala je Vasićeva novinarima u Brodu.

Dragana Vasić je kao petogodišnja djevojčica 1992. nastradala od mine i od tada je bila vezana za invalidska kolica, a zahvaljujući majci, vježbama i molitvama je prohodala.

"Nije kao prije nesreće, ali imam želju da oporavak bude veći", rekla je Vasićeva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.