Zirojević: Nečuveno! Ministra Adžića raduje što je lice osuđeno za pokušaj ubistva postavljeno za generalnog direktora ANB
Nikola Zirojević, Foto: Socijaldemorkate

Zirojević: Nečuveno! Ministra Adžića raduje što je lice osuđeno za pokušaj ubistva postavljeno za generalnog direktora ANB

Ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića raduje što je Vlada za glavnog inspektora ANB-a izabrala lice koje je kao 18-godišnjak osuđeno za pokušaj ubistva i koje je, nakon izlaska iz zatvora, u rekordnom roku počinilo dva nova krivična djela, ukazao je danas potparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

Zirojević je poručio Adžiću da mu je čudan taj osjećaj za pravdu.

"Ali je, s druge strane, odlično ovo što radite. Prvo da građani vide s kim imaju posla, a drugo da naši međunarodni partneri vide s kim imaju posla", kategoričan je Adžić, dodaju da je tužno što u jednoj državi ministar unutrašnjih poslova podržava ovako kompromitovano imenovanje u bezbjednosnom sektoru.

"No, već je svima postalo jasno da URA pokušava da bezbjednosni sektor zloupotrijebi za obračun sa Crnogorcima i svima drugima koji se ne mire sa izdajom sopstvene države koju već dvije godine sprovodite. Da Vam na vrijeme kažem, prevarili ste se. Većina Crnogoraca ima jaču kičmu nego što ste je Vi nekad imali. Sad više nemate uopšte"; zaključio je Zirojević.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.